Fakta om:

Nordenskov

Nordenskov ligger tæt ved skov og sø, og markerne omgiver byen til alle sider. Her finder byens godt 700 indbyggere både ro og plads samt et stærkt fællesskab. Byens foreninger giver dig mulighed for et rigt fritidsliv, og Nordenskov formår hvert år at stable et brag af en musikfestival på benene. Byen er kendt for ”Owen Luft”, og folk strømmer til fra nær og fjern den dag for at høre de største danske navne og drikke en øl sammen med de gæve folk fra Nordenskov.

Til børnene er der både skole, børnehave og dagpleje, og familien kan klare hverdagens indkøb i Dagli’Brugsen.

Byer i nærheden

Jobmuligheder er der mange af i en god radius fra Nordenskov. I bil er du i Varde på et kvarter, Grindsted på cirka 20 minutter og Esbjerg og Billund på 30 minutter.


Afstande til andre byer:

  • Varde: 16 minutter (15 km)
  • Esbjerg: 29 minutter (31 km)
  • Grindsted: 22 minutter (24 km)
  • Vejen: 37 minutter (44 km)
  • Kolding: 45 minutter (55 km)
  • Vejle: 57 minutter (65 km)
  • Herning: 1 time (66 km)
  • Skjern: 40 min (50 km)
  • Billund lufthavn: 35 min (37 km)

Fritid og foreninger

Nordenskov Ungdoms- og Idrætsforening sørger for et stort udvalg af aktiviteter til familiens fritid. Her er både mulighed for at røre sig på motionistniveau og serve sig til Danmarks eliten i volleyball.

Så lige meget om du er til gymnastik, crossfitness eller krocket, så burde du kunne finde en aktivitet, der passer dig.

Vild natur i alle retninger

Holme Å smyger sig tæt forbi Nordenskov på vej mod Karlsgårde Sø. Her er rig mulighed for at sætte kano, SUP-board eller kajak i vandet og nyde naturen. Ved Karlsgårde Sø er der sti hele vejen rundt til søndagsturen, og er du mere til den tohjulede, er der mange muligheder for cykelture i området omkring Nordenskov.

Nordenskov som by

Butikker og erhverv

Når der skal mad på bordet i hjemmet, er Dagli’Brugsen stedet at gå hen. Her finder du alt til hverdagens fornødenheder, som du kan supplere med lokalt økologisk oksekød fra en nærliggende gård.

Vil du forkæle dem derhjemme kan du købe mad fra Grillen eller Nordenskov Kro, hvor der også er plads til at holde den næste store fest. Byen huser blandt andet også egen frisør, genbrugsbutik, galleri og mekaniker.

Skole og børnepasning

På Nordenskov Skole går børnene fra 0. til 6. klasse. Herefter tager de bussen til Næsbjerg Skole, der ligger cirka otte kilometer væk. Der er også SFO fra 0-3. klasse i Nordenskov.

Til byens mindste borgere er der tilbud om dagpleje og børnehave, så mor og far kan komme på arbejde.

Boliger i Nordenskov

Er du på boligjagt, kan du både finde et parcelhus på en tryg villavej eller et hus på landet lige rundt om Nordenskov. Drømmer du om at bygge dit eget, så er der også byggegrunde at få i byens nye kvarter. Byen byder også på lejeboliger i forskellige størrelser, så du kan finde et hjem til alle livets faser.

Drømmer du om at bygge selv?
Find Byggegrunde til salg

Vil du se boliger til salg?
Besøg Boligsiden

... eller søger du lejebolig
Besøg Varde Bolig Administration

Byrepræsentanter

Jonas Foldager

Tlf. 6128 6823

Sofie Jensen

Tlf. 4019 8065

Carsten Madsen

Tlf. 2679 4031